Beiratkozás az általános iskolába

Beiratkozás az általános iskolába Kedves Szülők!Szeretnénk tájékoztatni önöket, hogy elérhetővé vált a 2024/2025-ös tanévre vonatkozó általános iskolai beiratkozást támogató szülői tájékoztató segédletünk. Ez a segédlet segít önöknek az előzetes jelentkezés folyamatában is. Előzetes jelentkezés beküldése Március 27. (szerda) – április 19. (péntek) között lehetségesA beiratkozás időpontja április 18-19. (csütörtök-péntek) További információkat a segédletünkben találnak.

Beiskolázás

Millió lépés

Millió lépés az iskoládért Berekfürdői Veress Zoltán Általános Iskola –Részt vesz a “Millió Lépés az Iskoládért” Tavaszi Kihívásban! Kedves Diákok, Szülők és Pedagógusok! Örömmel jelentjük be, hogy az iskolánk csatlakozott a “Millió Lépés az Iskoládért” Tavaszi Kihíváshoz! Ez a program arra ösztönzi a résztvevőket, hogy lépéseikkel és zöld pontjaikkal segítsék az iskolájukat és közösen tegyenek

Esemény

Bekukkantó

Bekukkantó A testnevelés órával egy időben Székely László, iskolánk igazgatója tájékoztatást ad a beíratás menetéről a szülőknek. Várjuk kérdéseiket észrevételeiket!

Beiskolázás

Beiratkozási hirdetmény

Beiratkozási hirdetmény Értesítjük a kedves szülőket, hogy megkezdődött a 2024/2025-ös tanév beiratkozási információinak nyilvánosságra hozatala. Kérjük, tekintsék meg az alábbi hirdetményt részletes tájékoztatásért.

Beiskolázás
Scroll to Top